• Промоция
  • Цветове
    покажи повече
  • Материал
    покажи повече
  • Комплимент подарък
  • Опаковка

ГРИВНИ LAGIS ART

Авторски гривни на Lagis Art са персонализирани бижута, които могат да бъдат уникален начин да изразите своя стил и индивидуалност. Гривните са направени от различни материали, като метали, кожа,полимерна глина, камъни и др. и са обикновено декорирани с различни елементи, като мъниста, кристали, символи и други украси.

Както името подсказва, авторските гривни са изработени от ръцете на талантлива и креативна дизайнерка, която има уменията и опита да създава уникални и красиви гривни, които отразяват индивидуалните желания и стилове на своите клиенти. Това ги прави перфектен подарък за специални поводи като рожден ден, Коледа или важни житейски моменти като кръщене, сватба и др.

Авторските гривни на LAGIS ART могат да бъдат персонализирани по много начини, като избор на материали, цветове, символи и украси. Те могат да също така да бъдат изработени в различни размери и форми, за да отговарят на нуждите на всеки клиент.

Независимо дали сте на лов за персонализирано бижу, което да подчертае вашия стил и индивидуалност, или търсите идеалния подарък за специален човек в живота си, авторските гривни могат да са перфектното решение за вас.

Авторски гривни на Lagis Art са персонализирани бижута, които могат да бъдат уникален начин да изразите своя стил и индивидуалност. Тези гривни са направени от различни материали, като метали, кожа, връзки, камъни и др. и са обикновено декорирани с различни елементи, като мъниста, кристали, символи и други украси.
Авторски бижута Lagis Art са ръчно изработени, в бутикови колекции, което ги прави и уникални.
Бижутата, които те карат да се чувстваш специален